laupäev, 8. detsember 2018

Kolmas nädal tööl (3.12-9.12)

Kolmas nädal tööl (3.12-9.12)


Meil Janega oli see nädal tööl eriti lühike. Esmaspäeval saime teada, et Terje sõidab teisipäeva hommikul ootamatult Eestisse ja ka meie ei pea pärast teisipäeva sellel nädalal rohkem tööle minema. Natukene kurb tegelikult, sest tööl olles läks aeg päris kiiresti ja mul ei olnud ka rohkem ideid, mida siin vabal ajal teha. 

Esmaspäev oli muidu tavaline tööpäev, meile antud ülesanded olid samad, mis meil muidu juba olnud on. Saime erinevaid kooke kokku panna ja vormida erinevaid saiakesi ning kukleid.

Teisipäeval oli koristuspäev, hommikul tegime vajalikud tooted valmis ja siis pidime aitama teistel koristada. Väga palju nad meie abi ei tahtnud ja me olime vabad juba natukene peale kella 11.  Tavaliselt on meil siin tööpäevad umbes kella 14-ni. Küpsetiste osas ei muutunud ka väga midagi, tegime samasid kooke. Lisaks sain kaaluda leivatainast vormidesse ja siis pärast need Janega ühtlaseks siluda. 

Neljapäeval käisin Trädgårsföringenis. See on nagu botaanika aed. Huvitavamad kohad olid seal roosiaed, mis külma ilma tõttu on suhteliselt hädiseks muutunud ja talveaed. Jällegi oleks see koht suvel vapustavalt kaunis.







Ülejäänud aja sellest nädalast veetsin ma peamiselt erineviad filme, sarju ja videoid vaadates. Tegin ka natukene vajalikke kooliasju.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar